Over Marianne
Ik ben Marianne Mulder. Jaren geleden ben ik het secretaressevak ingerold en daar ben ik tot nu toe gebleven. Het vak past bij mij: luisteren, ondersteunen, helpen zit in mijn bloed.

Maar de laatste twee jaar begon er iets te kriebelen. Ik wilde nog steeds helpen en ondersteunen, maar in een andere context. Ik wilde ook leren hoe ik mensen kan motiveren om zichzelf te helpen, door ze bewust te laten worden van wat ze op eigen kracht kunnen bereiken.

Ik ben De Nieuwe Coachopleiding van Dolly Heuveling van Beek gaan volgen. Deze opleiding heb ik afgerond en wat ik heb geleerd zet ik graag in!

Met Back on track Coaching wil ik je helpen vanuit mijn hart, omdat ik weet wat het is om door shit te gaan en omdat ik weet dat het anders kan worden. En dat gun ik je zo!

Zelf heb ik jaren gevochten tegen mijn sombere, negatieve gedachten. Ze mochten er niet zijn. Ik wilde ze weg hebben. Ik was ervan overtuigd dat als ik wist wat de oorzaak was van die gedachten ik ervoor kon zorgen dat ze zouden verdwijnen. Dus ik bleef zoeken en niet vinden…..

Daarnaast voelde ik zoveel druk van het alle ballen in de lucht proberen te houden dat ik niet meer wist wie ik was, wat ik wilde of waar ik voor stond. Ik was totaal de verbinding met mezelf kwijt en voelde me onzeker, besluiteloos en bang.

De slapeloze nachten, het piekeren en malen, het uitgeputte gevoel…..

Een depressie, het werk niet meer aankunnen en uiteindelijk overspannen thuis zitten.

Wat zou het helpend zijn geweest als ik toen had ingezien dat er, naast de steun van de mensen die dichtbij me stonden zoals mijn partner, familie en vrienden en de reguliere hulpverlening, ook hulp uit een andere hoek kon komen.

Begeleiding door iemand:
* in wie ik me kon herkennen
* die me het vertrouwen kon geven dat het beter of in ieder geval anders kan worden
* die me hoop kon geven dat ik zelfstandig, op eigen kracht mijn leven weer op de rit zou krijgen
* die me zou aanmoedigen en steunen om weer stappen te gaan zetten om te groeien
* die me hielp voorkomen dat ik een terugval zou krijgen

Mag ik jou die hulp bieden?
Ik weet als geen ander wat je doormaakt….

Je staat er niet alleen voor!
Wanneer je meer wilt weten over mij of wat ik voor je kan betekenen, dan kun je altijd even contact met me opnemen.