Over Marianne
Ik ben Marianne Mulder. Jaren geleden ben ik het secretaressevak ingerold en daar ben ik tot nu toe gebleven. Het vak past bij mij: luisteren, ondersteunen, helpen zit in mijn bloed.

Maar de laatste twee jaar begon er iets te kriebelen. Ik wilde nog steeds helpen en ondersteunen, maar in een andere context. Ik wilde ook leren hoe ik mensen kan motiveren om zichzelf te helpen, door ze bewust te laten worden van wat ze op eigen kracht kunnen bereiken.

Ik ben de opleiding Doelgericht Coachen bij De Ommezwaai gaan volgen. Deze opleiding, die geaccrediteerd is volgens de NOBCO en EMCC richtlijnen, heb ik inmiddels afgerond en wat ik heb geleerd zet ik graag in!

Met Back on track Coaching wil ik je helpen vanuit mijn hart, omdat ik weet wat het is om door shit te gaan en omdat ik zelf heb ervaren dat het anders kan worden. En dat gun ik je zo!

Naast de steun van de mensen die dichtbij je staan zoals je partner, familie en vrienden kan hulp ook uit een andere hoek komen, in de vorm van begeleiding door een coach die:
* samen met jou onderzoekt welke mogelijkheden er zijn om jou verder te brengen
* je het vertrouwen kan geven dat veranderingen mogelijk zijn
* je aanmoedigt en steunt om stappen te gaan zetten om te groeien
* je motiveert om op eigen kracht back on track te komen!

Mag ik jou die hulp bieden?

Je staat er niet alleen voor!

Wanneer je meer wilt weten over mij of wat ik voor je kan betekenen, dan kun je altijd even contact met me opnemen.